Triple tour

Triple Tour

Rashid Dijks, Jannes Laven, Ben Kütterer

3x totaal verschillend cabaret

Eén avond, drie voorstellingen: je bent jong, ambitieus en hebt grootste dromen. Maar dan kom je er gaandeweg achter dat het leven niet altijd zo eenvoudig is als je aanvankelijk dacht. Ieder van ons gaat hier op zijn eigen manier mee om. Maar wat wij met elkaar delen is de zoektocht van jonge mensen en het vinden van hun plek in de wereld. Drie totaal verschillende voorstellingen; verschillende vragen, verschillende achtergronden en verschillende verhalen, en dat allemaal op één avond. 

 

Aan het begin heb je zoveel ideeën, zoveel dromen, de hele wereld ligt voor je open. Maar dan komen langzaam de vragen:

  • Wat voor mens wil ik worden?
  • Wat is mijn plek in de wereld?
  • Ben ik wie ik wil zijn of ‘n aangepaste versie van mezelf?

In deze voorstelling gaat Rashid op zoek naar antwoorden. Hij geeft het publiek een rondleiding op de chaotische bouwplaats van zijn leven. "Waarom onderdrukken we onze inner gangster en kunnen Nederlands ook lekker roti maken?” "Word je uiteindelijk de persoon die je wilt worden of blijf je je hele leven Onder Constructie?"

Kijk hier naar trailer

 

Jannes is een echte man. Daar is geen twijfel over mogelijk, maar wat is dat dan? Een echte man? Waar ligt de grens tussen man en vrouw? Kun je je als echte man ook een echte vrouw voelen of ben je dan gewoon een gast in een jurk? Steeds weer opnieuw wordt Jannes geconfronteerd met deze vragen. Bij de fysiotherapeut, in bed met zijn vriendin, met zijn vrienden in de kroeg en bij zijn familie aan het kerstdiner. “Tussenin” is een coming out, of age voorstelling over een echte man die het gevoel heeft steeds weer opnieuw een coming out te moeten hebben, voor een onderwerp waar nog geen speciale feestdag voor is. 

Kijk hier naar een trailer

 

In zijn jonge jaren was Ben een fantasierijke, dromerige jongen die de wereld zag als een grenzeloze en magische plek. Nu hij ouder is kijkt hij terug. Wat is ervan dat onbevangen kind overgebleven? In deze voorstelling gaat Ben op zoek naar antwoorden. Hij neemt het publiek mee op een magische reis van het onschuldige kind zijn, naar de onzekere adolescentie, tot de chaotische volwassenheid. De wegen die wij bewandelen zitten vol met ongeplande afslagen en bijzondere verrassingen, en waar die wegen heen gaan; dat is Voor later. 

Kijk hier voor een trailer

 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden