Theater huren

U kunt Kleintheater Zwaan als ruimte huren voor een eigen optreden, verjaardagsfeestje, presentatie of wat u ook maar leuk vind om in ons theater te doen.

Arrangementen

 • Huur theaterzaal: € 50 per dagdeel: inclusief vermelding op website (eigen pagina met nadere informatie over de voorstelling) + link naar  emailadres naar keuze voor alle binnenkomende reserveringen zodat de kaartverkoop zelf gemonitord kan worden.
 • Huur theaterzaal + Koffie en thee voor bezoekers bij binnenkomst: € 65.

De zaal kan alleen per dagdeel worden gehuurd tenzij anders afgesproken. De dagdeeltijden die worden gehanteerd zijn:

 • Dagdeel 1: 08.00 uur – 13.00 uur
 • Dagdeel 2: 13.00 uur – 18.00 uur
 • Dagdeel 3: 18.00 uur – 23.00 uur

Technische specificaties

*) Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW, facturering achteraf

Huurreglement

De volgende afspraken gelden bij de huur van het theater en deze afspraken gelden vanaf de bevestiging van de huurdatum.

 1. De theaterdirectie is de partij waarmee alle afspraken worden gemaakt
 2. De huur geldt voor het gebruik van alle ruimtes in het theater op de begane grond tenzij anders is aangegeven.
 3. Het gebruik van de licht en geluidsinstallatie gebeurt in overleg met en conform de instructies van de theaterdirectie.
 4. Bij onoordeelkundig of onzorgvuldig gebruik van de licht- en geluidsinstallatie dient een schadevergoeding te worden betaald die door de theaterdirectie in alle redelijkheid en in overleg zal worden vastgesteld. Dit geldt ook voor alle overige beschikbaar gestelde materialen zoals stoelen en kabels. Schade aan het theater zelf als gebouw zal op de huurder worden verhaald mits deze daarvoor verantwoordelijk te houden is.
 5. Roken is ten strengste verboden.
 6. Het gebruik maken van extra elektrische apparatuur mag alleen in overleg met de theaterdirectie en kan worden geweigerd.
 7. Alle consumpties die artiesten gebruiken in de vorm van koffie thee en water zijn bij de prijs inbegrepen.
 8. Alle consumpties voor gasten en bezoekers moeten met de theaterdirectie worden afgerekend. (tenzij anders is afgesproken) De prijzen daarvoor zijn goed zichtbaar aangebracht in de foyer en pantry.
 9. We gaan er vanuit dat de huurder zich zal gedragen als een goede verantwoordelijke huurder. Het gebruik van materialen en wijzigingen in de opstelling moet altijd met toestemming gebeuren van de theaterdirectie.
 10. De aanwezige airconditioning mag uitsluitend door de theaterdirectie worden bediend.
Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden