Thom Gerrits

In de voorstelling Dit zijn de Echte tackelt Thom de grote vraag: waarom is hij nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de onoplettende kijker wordt misschien wel het gelukkigst!

Thom speelt overal en nergens met zijn solovoorstelling, organiseerde cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022. Nu is hij aan het touren met zijn eerste avondvullende programma.

 

Quotes:

Juryrapport Leids Cabaretfestival

Thom is een jonge hond met energie, veel ideeën en een filosofische basis […] hij acteert lekker […] en we verheugen ons op meer van hem!

 

Juryrapport Amsterdams Kleinkunstfestival:

Thom heeft duidelijk een krachtige theaterpresence en staat stevig op het toneel. Hij weet goede, harde overgangen te maken. Hij is slim, snel, handig met taal en presenteert mooie vondsten.

De Gelderlander:

Soms speelt hij uitbundig en hilarisch, op andere momenten laat hij kwetsbaarheid zien en de tragiek van het menselijk tekort.

Trailer

 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden