Talking Head

De voorstelling bestaat uit 3 monologen gespeeld door 3 acteurs. De stukken gaan over de levens van mensen die op hun eigen manier op zichzelf zijn terug geworpen. Het zijn verhalen over niet geleefde levens. 

De menselijke stem” (Jean Cocteau), In dit stuk belt een vrouw met haar ex-geliefde in een wanhopige poging de breuk tussen beiden te herstellen. Wat zeg je tegen elkaar als dit gesprek misschien het definitieve einde kan betekenen? 

Lied van ginder” (Simon Stephens) gaat over een man die terugkomt uit Amerika om naar de begrafenis van zijn overleden broer te gaan.  Aan de hand van een briefwisseling wil de hoofdpersoon hun voorbije leven reconstrueren. De brieven vertolken de onopgeloste vragen die blijven na de dood.

Nachten in de tuinen van Spanje” (Alan Bennett). In deze derde monoloog zien we Rosemary als een eenzame, jonge vrouw wiens echtgenoot het plan heeft gevat om samen met haar naar Marbella te verhuizen. Het stuk is tevens een moordverhaal waarbij Rosemary gedwongen wordt haar leven te her-beoordelen. 

 

 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden