ISHA & MICHEL

           

Elk jaar duiken er weer nieuwe talenten op in de wereld van het cabaret ende kleinkunst.

In het begin van hun loopbaan spelen ze graag in de kleinere theaters om uit te proberen, te ontdekken, ervaring op te doen.

Deze twee hebben elk een program van ongeveer drie kwartier en presenteren dit graag aan u.

Na afloop is er ruim de tijd om na te praten met deze jonge artiesten, dat maakt ons theatertje zo uniek.

 

Isha van der Burg

ATTENTIE, LEES DIT BERICHT GOED: dit is mogelijk uw laatste waarschuwing. Als u een hekel hebt aan seks, geweld en Ik Mik Loreland, dan kunt u beter thuis blijven. Voor wie het echter aandurft speelt Isha van der Burg een voorstelling met twee gezichten. In hoog tempo rekent zij af met misogynie, musicals en metacabaret, maar nog het meeste met zichzelf. Laat dat maar over aan Pink Lady. Isha is een dynamische theaterpersoonlijkheid die met haar liedjes en grappen het publiek in vervoering brengt. Met intelligente en originele teksten speelt ze afwisselende  voorstellingen die zowel verwarren als verwennen. Of zoals Bob Dylan ooit antwoordde op de vraag hoe het voelt de beste liedjes ter wereld te zingen: dat moet je vragen aan Isha van der Burg.

 

Michel Weening

Ik maak komedie in de vorm van cabaret, kleinkunst, muziektheater. Ik wil  om zoveel mogelijk in de vorm van kleinkunst en cabaret het publiek een (lach)spiegel voor te houden, met zowel zelfreflectie als reflectie voor het publiek. 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden