Funktioneel Naakt

Hond Zoek

Drie mensen overleven. Vanuit de veiligheid van door hen zelf gecreëerde eilandjes, komen ze noodgedwongen in de jungle van het echte leven terecht. Doodsbang en in de war, vechtend met een niet te stoppen twijfel, worstelen ze zich door de voortdurende stroom van verwachtingen en kansen, hun eigen pre-midlife-crisis en hun relaties. Maar is overleven wel de bedoeling? Is het niet veel beter om gewoon lekker op je eiland te blijven?

Hond Zoek is de nieuwe, droogkomische voorstelling van Theatergroep Funktioneel Naakt. Een bloemlezing van menselijk ploeteren in één doorgaande overlevingstocht van realistisch absurdisme.

Na de voorstellingen gaan de acteurs met het publiek nog in gesprek. Wij willen met onze voorstelling discussies mogelijk maken over actuele onderwerpen. Het stuk moet de toeschouwers aan het denken zetten. In deze voorstelling komt de vluchtelingendiscussie deels aan bod, maar ook het belang en de waarde van vriendschap. Doordat wij na de voorstelling met het publiek in gesprek gaan, kunnen wij deze maatschappelijke thema’s aankaarten.

Spel en concept: Truus de Boer, Laurens de Groot, Remy van Keulen

Tekst: Laurens de Groot

Regie: Lizet Huizing

Decor: Chris van den Bosch / Bosch Interieurmontage

 

LET OP: Kaartverkoop via deze link

 

:

 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden