Christian Pielich

 

NU (Cabaret Onemanshow)

Cabaretier en comedian verhaalt in zijn onemanshow over zijn Argentijnse roots, zijn arbeidshistorie, zijn kroegoptredens en de zoektocht liefde die verdergaat dan aardse liefde. Ook de haastige samenleving, de prestatiemaatschappij en de commercie neemt hij flink op de hak. Pielich drijft graag de spot met het idee dat ‘alles maakbaar is’ in onze samenleving. De terugkerende conclusie is: leef in het nu, want het is alles wat je hebt. Pielich combineert conferences met een hoog stand-up gehalte met een fraaie literaire inslag.

Cristian Pielich won de Cabakar Publieksprijs en diverse voordrachtprijzen. Hij was finalist van de Sonnema Comedy Talent en publiceerde een roman en diverse dichtbundels. Pielich volgde diverse cabaret- en kleinskunstcursussen.

Zijn kennis van het vak en zijn jarenlange speelervaring hebben geresulteerd in een rijp programma vol met humor, interactie en verwondering. Misschien is Cristian Pielich wel het best bewaarde cabaretgeheim van Nederland, maar nu zal hij het licht zien. Ja; NU! 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden