Alweer geen revolutie

 

Theater wil graag revolutionair zijn, maar heeft nog nooit een daadwerkelijke revolutie teweeggebracht. Wel schoonheid, vermaak, wrijving, tomaten en een uitnodiging om eens heel anders naar de wereld te kijkenTheatergroep "alweer geen revolutie" is niet anders. Theater met passie voor iedereen.

 

"Bier en Tieten"  

is een anti-politieke komedie over het eigen gelijk, simplisme, genitalia, kinderfeesten en de dwaasheid van vijandschap. We leven in een tijd van sterke meningen. En sterke meningen zijn eigenlijk heel grappig. Ze maken ziende blind, luisterend doof en zijn de bron van talloze onnodige conflicten: kortom ideaal materiaal voor komedie. Daarom persifleren we met veel plezier comment sections, #metoo, en "alternatieve feiten" en klinkt bovendien de carnavalskraker Mansplainen Zit Mij In De Genen.

Bier en Tieten - maatschappelijk verantwoord theater - opent de deur naar een veiliger publiek debat door iedere kant van ieder conflict precies even serieus te nemen, namelijk: zo min mogelijk. Alle kanten worden even hard voor gek gezet, te beginnen met de spelers zelf. Kom meelachen. Samen om onszelf lachen is een mooi begin van beter luisteren en minder schreeuwen. En dan hoor je plots heel mooie verhalen.

Script en spel: Esther Noyon en Roemer Lievaart
Theatergroep: Alweer Geen Revolutie
Website: www.alweergeenrevolutie.nl
Regie: Annemieke van Westerloo
Muziek: Francisco Mestre

Trailer van de voorstelling vind je hier.

 

 

 

Labantraining
Theatermaker

Reservering

Bedankt voor uw reservering.

We sturen een bevestiging per e-mail.

 

Dit scherm sluit automatisch na 5 seconden